Evenementen

Gedurende het jaar organiseren wij een verscheidenheid aan activiteiten met als doel budget te genereren voor materiaal, evenementen en maandelijkse kosten. Hieronder treft u een lijst aan van alle aankomende evenementen. Tot dan!

Startdag 09/09/2023

Het eerste evenement van het jaar, een echt hoogdag! Na een lange saaie scoutsloze augustus mogen we er eindelijk weer invliegen in september! 

Meer info op onze Facebook!

Dag van de jeugdbeweging 20/10/2023

HOERAA onze nationale feestdag! Vier samen met ons dat je in de leukste jeugdbeweging van stad Torhout en omstreken zit door gekleed in uniform naar school te gaan. Voor de vroege vogels is er ook heel wat te doen in Torhout!

Zatte Zenny 20/10/2023

Omdat onze feestdag nooit lang genoeg kan duren, geven wij naar jaarlijkse gewoonte de leukste, gekste en beste afsluiter: onze lokaalfuif Zatte Zenny. We vieren de verjaardag van onze geliefde Zenny met vrienden van de jeugdbeweging, goeie muziek en gekke danspasjes!


HallowJIN bar 27/10/2023

Beste vrienden, Hou jullie klaar om al griezelend hard te gaan want 27 oktober is het onze Halloween jinbar!!!! Het zal aan ons prachtige lokaal doorgaan vanaf 18h30 tot 3h30. Alle opbrengst gaat naar ons buitenlandskamp van deze zomer. Wij doen alvast onze verkleedkleren aan en hopelijk zien we jullie daar! PS drankjes aan bangelijke prijzen é. Groetjes van je liefste jins XXX

Winterdropping 02/12/2023

Onze winterdropping is één van de tofste evenementen die er bestaat. Je wordt in groep gedropt op een onbekende plek, daarna ontcijfer je de route a.d.h.v. verschillende opdrachten en onderweg zijn er heel wat tussenstops met versnaperingen. Dit is een echte activiteit om het scoutsleven nog eens te herbeleven.

fb.me/e/3myUFU11j 

Pasta-Avond 17/02/2024

Een gezellige avond in het scoutsgebouw, lekker eten en drinken, goeie gesprekken, dit is kort samengevat wat je kunt verwachten op onze pasta-avond. Nodig dus snel je hele familie en vriendengroep uit ;)!

Meer info + inschrijvingen op Facebook of via de link:

https://docs.google.com/forms/d/1ZWUopdXstIrEBPc52-LcQzmEcEIbD4R3KhM9bxLG-uo/edit 

Dilemma 09/03/2024

Dilemma is DE scoutsfuif van het jaar. Onze scouts neemt voor een avond/nacht de grote zaal in De Mast over en bouwt er een episch feestje! Wil jij ook aanwezig zijn op de beste fuif van heel West-Vlaanderen, koop dan zeker jouw tickets in voorverkoop!!

Meer info op Facebook + Instagram (@dilemmafuif) 

Instagram

Activiteiten in de kijker

Er worden ook enkele speciale activiteiten georganiseerd doorheen het jaar zoals Sinterklaas die op bezoek komt voor de kapoenen en welpen, een Halloween activiteit waar we gezellig kunnen griezelen samen, de 24u activiteit van de jongverkenners waar ze al eens oefenen voor kamp en als afsluiter van het scoutsjaar onze activiteit aan de ZEEEE.