Weekends en kampen

Overgangsweekend

Het overgangsweekend in 2024 vindt plaats van 11 oktober tot 13 oktober  in  Merkenveld. Op overgangsweekend vieren we de start van het nieuwe jaar. Dit door verschillende activiteiten te spelen en kennis te maken met je nieuwe tak. Voor  de kapoenen wordt er een namiddagactiviteit georganiseerd.

Groepsweekend

Ons groepsweekend in 2024 vindt plaats in het Hopperverblijf in De Pinte van 29 maart tot 31 maart.  We gaan samen met de hele groep op weekend. Dit is het eerste weekend voor onze kapoentjes. We spelen elk jaar heel wat leuke spelletjes, worden verwend door onze koks met heerlijk eten en genieten van het scoutsleven!!!

Groot kamp

In 2024 gaan we samen op groepskamp van 21 tot 31 juli, dit betekent dat alle takken van kapoenen tot verkenners op dezelfde kampplaats zullen terecht komen. Uiteraard zullen de verkenners eerst hun 6-daagse wandelen en is het kamp van de welpen van 25 tot 31 juli en van de kapoentjes van 27 tot 31 jul. Meer info over ons zomerkamp zal tijdig meegedeeld worden door de leiding. Inschrijven zal zoals gewoonlijk via huisbezoeken gebeuren in juni. Wij kijken er alvast naar uit :).