Weekends en kampen

Overgangsweekend

Het overgangsweekend dit jaar vindt plaats van 15 september tot 17 september in Merkemveld. Op overgangsweekend vieren we de start van het nieuwe jaar. Dit door verschillende activiteiten te spelen en kennis te maken met je nieuwe tak. Voor  de kapoenen wordt er een namiddagactiviteit georganiseerd.

Groepsweekend

Ons groepsweekend vindt plaats in het Hopperverblijf in De Pinte van 29 maart tot 31 maart.  We gaan samen met de hele groep op weekend. Dit is het eerste weekend voor onze kapoentjes. We spelen elk jaar heel wat leuke spelletjes, worden verwend door onze koks met heerlijk eten en genieten van het scoutsleven!!!

Groot kamp

Dit jaar gaan we samen op groepskamp van 21 tot 31 juli, dit betekent dat alle takken van kapoenen tot verkenners op dezelfde kampplaats zullen terecht komen. Uiteraard zullen de verkenners eerst hun 6-daagse wandelen en is het kamp van de kapoentjes geen 10, maar 5 dagen lang. Meer info over ons zomerkamp zal tijdig meegedeeld worden door de leiding. Inschrijven zal zoals gewoonlijk via huisbezoeken gebeuren in juni. Wij kijken er alvast naar uit :).